De volgende stap!

Java
C-sharp
PHP
Javascript
C++
Python
GO

De volgende stap!

DefDev vereenvoudigt de vervolgstap in je carrière als developer. Volg een gestroomlijnd pad naar jouw nieuwe uitdaging door het opstellen van een eenvoudig profiel en het beantwoorden van 7 multiplechoicevragen.

Een profiel aanmaken is gratis en duurt een paar minuten. Na acceptatie van je inschrijving kun je op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging of eenvoudigweg wachten tot jouw toekomstige werkgever contact met je opneemt.

Omdat bij het aannameproces het platform de tussenpersoon vervangt, heb je direct contact met je mogelijke toekomstige werk- of opdrachtgever en bepaal je zelf het tempo tot de uiteindelijke indiensttreding of opdrachtaanvaarding.

Doordat er geen bemiddeling is, bespaar je tijd en energie en heb je de salaris- en tariefsonderhandeling in eigen hand. Bovendien voorkom je, als freelance developer, dat je moet inleveren op je marge.

Gratis profiel aanmaken

Easy job matching tool

Geen afdracht marge

Geen tussenpersoon of broker

Hoe het werkt!

1. Profiel aanmaken

Je schrijft je eenvoudig in door gebruik te maken van de LinkedIn-koppeling op onze website waarna je je profiel kan aanmaken.

2. Zeven vragen

Beantwoord 7 vragen over je soort aanstelling, beschikbaarheid, specialisme, ervaring, gewenste regio, spreektaal & werkvergunning om je profiel compleet te maken.

3. Bewerken

Pas hier je profiel aan met je opgedane werkervaring en technische kennis zodat bedrijven een goed beeld van je krijgen.

 

4. En dat is het!

Door naar de 'Search Vacancies'-pagina te gaan kan je op zoek naar jouw ideale baan/opdracht op het platform van DefDev! 

Maak hier je GRATIS profiel aan

Direct contact met de verantwoordelijke
Eigen tempo bepalen
Volledig gratis
Passende vacatures en projecten in jouw regio
Salaris- en tariefonderhandeling in eigen hand
meld je aan als developer
Neem contact met ons op