Over ons

DefDev staat voor Definitely Developers en is in 2019 door ons opgericht omdat wij een passie delen voor software development en recruitment. Door de ervaringen die wij hebben opgedaan, zijn wij tot de conclusie gekomen dat de traditionele vorm van recruitment stilstaat en zich daardoor niet doorontwikkeld.

Daarom introduceren wij DefDev. Na online-jobboards en LinkedIn’s online-cv’s komen wij met een platform dat op een nieuwe en directe manier de werknemer/freelancer en de werkgever/opdrachtgever bij elkaar brengt.

DefDev is door ons opgezet met de ambitie om de tussenpersoon uit het recruitment proces te halen, waardoor de werkgever direct in contact staat met de developer. Deze stroomlijning van het proces zorgt voor 100% transparantie.

Hierdoor wordt tijd en energie bespaard en voorkom je veel extra kosten. Dat is omdat er geen tussenpersoon is. Er zijn daardoor geen bemiddelingskosten bij het in dienst nemen van de developer en er is geen afdracht van marge na het accepteren van een opdracht. 

Neem contact met ons op